Обков

Обковът се предлага за врати и прозорци. Обковът е много ключов момент, от който зависи правилното и практично функциониране, затова обърнете особено внимание на тази част, защото от това зависи Вашият комфорт.

Нашият обков за прозорци и врати е съобразен с всички технологични изисквания и стандарти. С високото качество и технологичност на обкова, ние гарантираме безпроблемно и дълго функциониране на прозорците и вратите. Качественият и подходящ секюрити обков предпазва от влизане с взлом.

MACO

Австрийският обков МАСО позволява регулиране на отваряемостта в три равнини и дава възможност за изготвяне на стандартните форми прозорци, но и на специфични форми прозорци. Обковът функционира без усилие, красив и лесен е за обслужване.

Обковите МАСО са галванично поцинковани, пасивирани и запечатани с восък, което придава също и по-добра антикорозионна защита. Обков за микровентилация MACO осигурява контролирана вентилация, като не позволява загуба на топлина без допълнителни елементи. Лесен за почистване с допълнителна защита против проникване с взлом във фиксираната микровентилационна позиция.