Парапети

Андреа Пласт прибавя към своето портфолио продукти и услуги, свързани с изработката и монтажа на парапети с високо качество. Както винаги Андреа Пласт залага на прецизност в изпълнението и високото качество на услугите.

Разработваме нестандартни решения с възможно най-добра конструкция с перфектен дизайн на желания от вас парапет.

Алуминиевите парапети, които предлагаме, представляват композиция от алуминиеви профили, здраво позиционирани към различни повърхности. Разкроените алуминиеви профили, които използваме са симетрично разположение. Те са подходящи както за стълбища- вътрешни и външни, така и за тераси и балкони.

Иноксовите парапети, които Андреа пласт предлага са корозоустойчиви и здрави, с разнообразни цветове и модели. В своята същност те здраво позиционирани симетрично разположени елементи, в композиция от неръждаеми стоманени профили.

Стъклените парапети се характеризират се със стилен съвременен вид, създаващ усещане за простор. Те са максимално изчистени от детайли. Стъклените парапети са изработени от стъкло с голяма здравина и корозоустойчивост. Подходящи са за стълбища, тераси и веранди с красива гледка, както и за иновативни дизайнерски решения в интериора и екстериора на Вашия дом.