Плъзгащи системи

Плъзгащите системи, които предлагаме Ви гарантират шумоизолация, топлоизолация и възпрепятстване от влизане с взлом. Благодарение на иновативната технология и качествените материал, плъзгащите системи са подходящи за направата големи плъзгащи прозорци.

Плъзгащите системи са модерно решение за Вашия дом или офис. Спестяват място. Всички плъзгащи системи, които предлагаме са тихи и лесни за отваряне и затваряне. Изработени са от висококачествени материали, което ги прави много здрави и издръжливи във времето.

Нашите експерти ще направят оценка на разположението и ще Ви дадат готово решение за плъзгаща система, която да отговаря на дизайнерските Ви изисквания и напълно да удовлетворява желанието Ви за комфорт и удобство.

Плъзгащите стъклени врати са чудесен начин да направите така, че дома ви да изглежда по-просторен, по-светъл и елегантен. Стъклото може да бъде матово с рисунка и различен цвят избран от Вас. Стъклените врати са здрави и издръжливи. Създават приятна и открита атмосфера. Чудесна инвестиция за един по-светъл, просторен, тих, топъл и дизайнерски дом или офис.