АНДРЕА ПЛАСТ

Гарантирано качествени услуги

Услугите, които предлагаме са изработка, монтаж, демонтаж и ремонт на дограма.

Изработка

АНДРЕА ПЛАСТ Ви предлага висококачествена изработка на ПВЦ и Алуминиева дограма. Нашият екип от специалисти отделя голямо внимание на процеса на изработка на Вашата дограма.

Монтаж

Монтажът е от изключително значение за дългата експлоатация на дограмата. Лошият монтаж във всяка една сфера, може да направи и продукт от най-висок клас, неизползваем. Затова нашият екип се състои от високо компетентни специалисти, които отделят голямо внимание и на най-малките детайли.

Целта ни е да Ви предложим продукти и монтаж, които максимално да удовлетворят потребностите Ви. Добрият монтаж и качественият продукт са основна предпоставка за дълга експлоатация.

Демонтаж

Демонтажът е обвързан с дискомфорт в жилищната сграда и негодуванието на съседите, затова е и важно той да е осъществи бързо и в съобразено за ремонтни дейности време. Нашите експерти обръщат особено внимание върху обезопасяването на района и внимателното демонтиране на старите прозорци или врати.

Извозване

Нашата компания предлага и извозване на старата демонтирана дограма. При желание на клиента, можем да осъществим и тази услуга.

Ние ще създадем уют във Вашия дом

Доверете ни се!